Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 20 g Öl von den Tomaten
- 1000 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
of 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 rote Paprika (ca. 170 g), gewürfelt
- 450 g Wirsing, in feinen Streifen (1 x 5 cm)
- 250 g Bandnudeln, mit 8 Minuten Garzeit
- 100 g Schmand
- 50 g Kräuterschmelzkäse
- 3 Prisen Muskat
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Senf (optioneel)
- 1 EL Mehl (10 g)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1846 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 10.1 g
Alternatieve recepten
Möhren-Fenchel-Durcheinander
45min
Spitzkohl-Kartoffel-Gemüse
40min
Schnüsch
45min
Wirsing-Tomaten-Pasta
35min
Kohlrabi-Kartoffel-Auflauf mit Basilikumsauce
1 godz. 10 min
Porree-Kartoffel-Auflauf
1 godz. 30 min
Kasseler auf Wirsing mit Kartoffeln und Frischkäsesauce
1 godz.
Spitzkohlauflauf
1h 20min
Spitzkohleintopf mit Bandnudeln
35min
Rosenkohl mit Kartoffeln und Tomatensauce
50min
Wirsing mit Leberkäse, Kartoffeln und Käsesauce
50min
Wirsing-Möhren-Curry
1 godz. 10 min