Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Milch
- 100 g weißer Rundkornreis (Milchreis)
- 1 EL Vanillezucker
- 500 g Kirschen, frisch (siehe Variante)
- 3 Eier (Größe M)
- 1 Prise Salz
- 50 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 130 g Zucker
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 1 Packung Vanillepuddingpulver (für 0,5 l)
- 1 TL Backpulver
- 500 g Magertopfen
- 4 EL Mandelblättchen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1013 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Kirschen-Schokoladen-Kuchen
1 Std.
Schneller Apfelkuchen
1h 30 min
Vanille-Sahne-Gugelhupf
1h 20min
Fruchtiger Joghurt-Himbeer-Gugelhupf
1h 20min
Heidelbeerschnecken
2 Std. 30 Min
Zitronen-Mohn-Kuchen (glutenfrei)
1h 15 min
Grieß-Gugelhupf mit Orangenglasur
1h 30 min
Sonntagsgugelhupf
1h 5 min
Zucchini-Nuss-Brownies
50 Min
Mohn-Joghurt-Kuchen
2h 20 min
Apfelbrot mit Dörrfrüchten
4h
Topfentorte mit Streusel
1 godz. 55 min