Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Apfelkompott
- 500 g Äpfel (ca. 5 Äpfel), geschält, geachtelt und entkernt, in Stücken
- ½ Zitrone, Saft gepresst
- ½ TL Zimt, gemahlen
- 50 g Cranberrys, getrocknet
- 100 g Wasser
Grießpudding
-
100
g Weichweizengrieß
of Dinkelgrieß - 200 g Wasser
- 300 g Orangensaft, frisch gepresst
- 1 EL Zucker (optioneel)
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 - 250 g griechischer Joghurt (10% Fett)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 866 kJ / 207 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Heiße Banane
10 Min
Schokoporridge
15 Min
Schoko-Chia-Pudding (kalt gerührt)
20 Min
Apfel-Birnen-Gewürz-Kompott
20 Min
Mandelporridge
15 Min
Grießkoch mit Orangenfilets
20 Min
Marillen-Himbeer-Joghurt-Drink
10 Min
Birnenkompott mit Safran
3 Std.
Süße Polentaschnitten mit Apfelmus
50 min
Grießauflauf mit Mohn und Kirschen
50 min
Bunte Ostereier - gelb, blau
2 godz. 40 min
Heiße Gewürz-Schokolade
20 Min