Topfenbrot mit Haferflocken und Wildkäutermix

Topfenbrot mit Haferflocken und Wildkäutermix

4.2 55 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
18 Scheiben

Ingrediënten

  • Öl zum Einfetten
  • Haferflocken
    500 g
  • Sonnenblumenkerne
    15 g
  • Topfen, 20% Fett
    500 g
  • Eier (Größe M)
    5
  • gemischte Kräuter, frisch (z. B. Bärlauch, Brennnessel, Löwenzahnblätter, Giersch, Breitwegerich)
    40 g
  • Wasser
    100 g
  • Salz
    2 TL
  • Kümmel, gemahlen nach Geschmack
    ½ - 1 TL
  • Weinstein-Backpulver
    2 TL
  • Honig
    1 TL

Voeding per 1 Scheibe

Calorieën 166 kcal / 695 kJ
Eiwitten 9 g
Vetten 6 g
Koolhydraten 19 g
Vezels 2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...