Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Öl zum Einfetten
- 500 g Haferflocken
- 15 g Sonnenblumenkerne
- 500 g Topfen, 20% Fett
- 5 Eier (Größe M)
- 40 g gemischte Kräuter, frisch (z. B. Bärlauch, Brennnessel, Löwenzahnblätter, Giersch, Breitwegerich)
- 100 g Wasser
- 2 TL Salz
- ½ - 1 TL Kümmel, gemahlen, nach Geschmack
- 2 TL Weinstein-Backpulver
- 1 TL Honig
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 695 kJ / 166 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5 Std. 20 Min
High Protein Brot (glutenfrei)
9h 30min
Apfel-Sellerie-Suppe
45min
Möhren-Curry-Brot
1 Std. 30 Min
Würzige Käse-Cracker (glutenfrei)
50min
Proteinbrot
1 Std. 15 Min
Frühstücksbrot mit Trockenfrüchten
3 Std.
Schoko-Kuchen im Rexglas (glutenfrei)
1 Std. 10 Min
Karotten-Walnuss-Brot
2h
Vollwert-Baguettes
50min
Topfenauflauf mit Äpfeln und Honig
1 Std. 20 Min
Schneller Apfelkuchen
1 Std. 30 Min