![Pizza con langosta y salsa Alfredo (Estados Unidos) Pizza con langosta y salsa Alfredo (Estados Unidos)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fd02e799-8310-4040-ae73-28c9dd2c814c/Derivates/df737183-7726-4c19-8dcc-25cb37b24aa7.jpg)
Compatibele versies
Pizza con langosta y salsa Alfredo (Estados Unidos)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cocción de langostas
- 250 g de agua
- 2 langostas vivas (aprox. 500-600 g c/u)
- 4 cucharadas de sal gorda
Masa
- 160 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 250 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
Salsa Alfredo
- 60 g de queso parmesano en trozos
- 1 diente de ajo
- 20 g de mantequilla
- 10 g de aceite de oliva
- 200 g de nata
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Cobertura
- 200 g de cebolla en juliana
- 30 g de mantequilla
Montaje
- 10 - 20 g de hojas baby de ensalada variada
- 2 cucharadas de huevas de mújol
- 2 cucharadas de huevas de salmón
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 5389 kJ / 1289 kcal
- Eiwitten
- 82.4 g
- Koolhydraten
- 103 g
- Vetten
- 60.9 g
- Verzadigd vet
- 32.3 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 3322.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ceviche de corvina
2hod. 40min
Pizza rápida vegetariana
45 min
Lasaña boloñesa
2 Std. 30 Min
Falso alioli (ligero)
5 min
Pizza arcoiris
2h 10min
Pizza alsaciana de calabaza y gorgonzola (Flammkuchen)
1h 30min
Árbol de Navidad con fruta natural
3 Std. 20 Min
Cortezas de pollo
1 godz. 10 min
Brocheta de pulpo con ensalada de brócoli y mayonesa de jengibre
15 min
Causa limeña
1 godz. 10 min
Croquetas de salmón
9 godz. 15 min
Causa limeña de atún
1 godz. 20 min