Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 克 高湯
- ½ 大匙 日式醬油 (濃口)
- 1 大匙 柴魚醬油
- 1 大匙 糖
- 180 克 洋蔥 ,切絲
- 80 克 牛蒡 ,去皮,切絲
- 300 克 蒲燒鰻 ,切段(約3公分)
- 2 顆 蛋 ,打散
- 黑芝麻 ,少許
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2774 kJ / 664 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 5.5 g