鰻魚柳川鍋

鰻魚柳川鍋

4.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
2 人份

Ingrediënten

  • 高湯
    500 克
  • 日式醬油 (濃口)
    ½ 大匙
  • 柴魚醬油
    1 大匙
  • 1 大匙
  • 洋蔥 切絲
    180 克
  • 牛蒡 去皮,切絲
    80 克
  • 蒲燒鰻 切段(約3公分)
    300 克
  • 打散
    2 顆
  • 黑芝麻 少許

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 46 g
Calorieën 2774 kJ / 664 kcal
Vetten 42 g
Vezels 5.5 g
Koolhydraten 29 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...