Apparaten en accessoires
鰻魚柳川鍋
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
2 人份
Ingrediënten
-
高湯500 克
-
日式醬油 (濃口)½ 大匙
-
柴魚醬油1 大匙
-
糖1 大匙
-
洋蔥 切絲180 克
-
牛蒡 去皮,切絲80 克
-
蒲燒鰻 切段(約3公分)300 克
-
蛋 打散2 顆
-
黑芝麻 少許
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
46 g
Calorieën
2774 kJ /
664 kcal
Vetten
42 g
Vezels
5.5 g
Koolhydraten
29 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
冬季小鍋料理
11 recepten
Taiwan
Taiwan