鰻魚柳川鍋
TM5 TM6

鰻魚柳川鍋

4.0 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 500 克 高湯
  • ½ 大匙 日式醬油 (濃口)
  • 1 大匙 柴魚醬油
  • 1 大匙 糖
  • 180 克 洋蔥 ,切絲
  • 80 克 牛蒡 ,去皮,切絲
  • 300 克 蒲燒鰻 ,切段(約3公分)
  • 2 顆 蛋 ,打散
  • 黑芝麻 ,少許

Voeding
per 1 人份
Calorieën
2774 kJ / 664 kcal
Eiwitten
46 g
Koolhydraten
29 g
Vetten
42 g
Vezels
5.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten