Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 大匙 海帶芽
- 30 克 小魚乾
- 500 克 高湯
- 2 大匙 味醂
- 1 大匙 日式醬油
- 120 克 大白菜 ,切塊(約4公分)
- 20 克 日本大蔥 ,切斜片(約2公分)
- ½ 茶匙 鹽
- 200 克 白米飯
- 120 克 新鮮蠔菇 ,去根部,切段
- 200 克 透抽 ,清洗去除內臟,切圈(約1.5公分)
- 8 隻 草蝦 ,去頭,去腸泥
- 20 克 清酒
- 1 顆 蛋 ,打散
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 952.5 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 33.5 g
- Vetten
- 2.5 g
- Vezels
- 3 g