Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 chipolatas (250 g environ)
- 40 g de parmesan
- 1 échalote, pelée et coupée en deux
- 30 g de beurre
-
1
cube de bouillon de poule
of 1 cube de bouillon de légumes - 620 g d'eau
- 200 g de riz spécial risotto
- 200 g de petits pois surgelés, non décongelés
- 1 c. à soupe de mascarpone
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2581 kJ / 619 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 37 g
Alternatieve recepten
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40 Min
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15min
Risotto à la viande hachée
45 min
Riz à la tomate et aux saucisses
30 min
Risotto à l'espagnole
30 min
Crozetto aux lardons et poivrons
40 Min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Risotto au vin rouge
45 min
Coquillettes au jambon, petits pois et menthe
20 min
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40 Min
Gnocchis à la carbonara
15min
Risotto à la saucisse et à la trévise
35min