Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 espárragos blancos frescos
- 1000 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 60 g de cebolleta cortada en rodajas
- 50 g de jamón curado en dados
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de mantequilla
- 20 g de harina
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 300 g de leche
- 4 lonchas de jamón de York cortadas por la mitad
- 2 cucharadas de queso parmesano rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1008 kJ / 241 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 10.2 g
- Vetten
- 15.6 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Borrajas con gambas
40min
Espárragos gratinados con salsa de queso
30min
Espárragos blancos frescos con patatas y salsa holandesa
1 Std.
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40min
Puerros en vinagreta
30min
Penca de acelga rebozada rellena de bechamel, crema de aceite de oliva, hongo laminado y polvo de ibérico.
9h 45min
Hojaldre de puerro, mejillones y berberechos
2h 15min
Puerros con langostinos en salsa de verde de cebolleta
1 Std. 30 Min
Puerros gratinados con bechamel de soja
1 Std. 15 Min
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
30min
Mejillones con salsa de puerro y mostaza
50min
Pimientos de piquillo con ajos
15 Min