![Espárragos blancos frescos gratinados Espárragos blancos frescos gratinados](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/44DC2EDC-8DB3-4291-9534-8CA491D544BF/Derivates/B27A8A9A-1B5A-49B2-84B7-25D5B5BDD354.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 espárragos blancos frescos
- 1000 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 60 g de cebolleta cortada en rodajas
- 50 g de jamón curado en dados
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de mantequilla
- 20 g de harina
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 300 g de leche
- 4 lonchas de jamón de York cortadas por la mitad
- 2 cucharadas de queso parmesano rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1008 kJ / 241 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 10.2 g
- Vetten
- 15.6 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Espárragos blancos frescos con gazpacho de guisantes
40min
Patatas rellenas con níscalos
1u. 25min
Puerros con langostinos en salsa de verde de cebolleta
1h 30min
Coliflor con bechamel
55 Min
Coles de Bruselas al Pedro Ximénez
30min
Puerros en vinagreta
30min
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40min
Espárragos blancos frescos con patatas y salsa holandesa
1h
Borrajas con gambas
40min
Coles de Bruselas a la mostaza
20min
Cardo con almendras
20min
Pimientos de piquillo con ajos
15min