![Spezzatino de cordero Spezzatino de cordero](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/30bdd504-54b5-4edf-8a9c-fb9c7d7c036a/Derivates/c04f24b4-3ff3-45e7-99bd-ba83cc49a443.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 ramitas de romero (aprox. 10 cm de largo), sólo las hojas
- 3 ramitas de tomillo fresco, sólo las hojas
- 5 hojas de salvia fresca
- 150 g de cebolla amarilla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 70 g de tocino ahumado, en cubos (3 cm)
- 750 g de cuello de cordero, en filete, en trozos (2-3 cm)
- ¼ cditas de sal marina
- ½ cditas de pimienta negra molida
- 2 zanahorias, peladas y cortadas en rebanadas (1 cm)
- 2 ramas de apio, en trozos de (1 cm)
-
2
cdas de concentrado de caldo de res
of 2 cdas de caldo de verduras en pasta - 400 g de jitomate triturado, enlatado
- 200 g de vino blanco seco
- 100 g de agua
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2479 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Costillas teriyaki
1 godz. 30 min
Rollo de carne bajo en sodio
1 godz.
Rollitos de lechuga rellenos de carne
1 godz. 20 min
Muslos de pollo Teriyaki Al vacío TM6
2 godz. 5 min
Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot
35 min
Lomo mechado
2 Std.
Albóndigas con salsa de champiñones al vino blanco
35 min
Pasta con albóndigas de carne
1 godz. 30 min
Pollo entero a la cerveza
2 Std.
Pescado con chakalaka de verduras y mantequilla de eneldo
50 min
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1 godz. 20 min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2 Std. 15 Min