Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 ramitas de romero (aprox. 10 cm de largo), sólo las hojas
- 3 ramitas de tomillo fresco, sólo las hojas
- 5 hojas de salvia fresca
- 150 g de cebolla amarilla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 70 g de tocino ahumado, en cubos (3 cm)
- 750 g de cuello de cordero, en filete, en trozos (2-3 cm)
- ¼ cditas de sal marina
- ½ cditas de pimienta negra molida
- 2 zanahorias, peladas y cortadas en rebanadas (1 cm)
- 2 ramas de apio, en trozos de (1 cm)
-
2
cdas de concentrado de caldo de res
of 2 cdas de caldo de verduras en pasta - 400 g de jitomate triturado, enlatado
- 200 g de vino blanco seco
- 100 g de agua
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2479 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1 godz. 10 min
Pollo picante con manzana dulce
1h
Ravioles de cítricos y menta con jitomates cherry confitados.
1h 40min
Crema de rabanitos con queso fresco de cabra
3sa 20 dk
Bolas de hongos shiitake con aderezo de miso y tahini
1 godz. 20 min
Estofado de cordero TM6
4h 30min
Pilaf de arroz salvaje con agujas de cerdo TM6
1 godz. 10 min
Curry de pollo estilo Sri Lanka (Koththu roti)
1h 5min
Albóndigas de cordero con pan plano 'batbout'
1h 35 min.
Estofado de curry con pollo y lentejas
8 Std. 35 Min
Jitomates rellenos de salmón
20 min
Kibbeh con salsa de yogur
1h