Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de agua y la necesaria para hornear
- 120 g de masa madre (ver tip)
- 1 cdita de azúcar
- de aceite de oliva, para engrasar
- 300 g de harina de fuerza y un poco más para trabajar
- 200 g de harina de espelta
- 1 ½ cdita de sal
- 20 g de jugo de limón recién exprimido
- Voeding
- per 1 receta completa
- Calorieën
- 7495 kJ / 1790 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 359 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 18.6 g
- Natrium
- 2345 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de molde con masa madre
16hod. 45min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16hod. 45min
Masa madre de centeno
96hod. 20min
Pan gallego con masa madre
15hod. 30min
Chapata con masa madre
17hod.
Pan blanco
1 godz. 40 min
Pan de trigo con masa madre
15hod.
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16hod. 30min
Hogaza de centeno
16h 50min
Salsa catsup TM6
1u. 15min
Pan de centeno con masa madre
2h 50min
Masa madre de trigo
96h