Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gremolata
- 2 piezas de cáscara de limón amarillo, sin la parte blanca
- 1 diente de ajo
- 10 ramitas de perejil fresco, solo las hojas
- 1 pizca de romero seco u otras hierbas aromáticas
- ½ cucharadita de sal
- 4 pizcas de pimienta negra recién molida
Ossobuco a la milanesa
- 4 piezas de chambarete de res, en rebanadas, cortadas con el hueso (700 g)
- ½ cucharadita de sal
- 1 pizca de pimienta negra recién molida
- 1 cucharada de harina para rebozar
- 1 - 2 echalot (30 g)
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 10 g de mantequilla
- 100 g de vino blanco seco
- 100 g de agua
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1353 kJ / 324 kcal
- Eiwitten
- 29.2 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 23.6 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de verduras con pesto de nuez de la india TM6
2 Std. 20 Min
Pollo entero picante con papas y salsa de cilantro
4 godz. 30 min
Pollo a la cazadora
40 Min
Pollo en salsa de vino tinto con champiñones
45 Min
Pollo a la mandarina con hinojo
50 Min
Pastel de carne relleno y arroz a la espinaca
45 Min
Pescado y papas en salsa de jitomate
50 Min
Espuma de frutos rojos
10 Min
Crema de camote con hojuelas de camote
40 Min
Pollo a los cítricos en Varoma
1 Std. 30 Min
Pulpo fácil con papas y cilantro
1 Std. 25 Min
Crema de betabel
40 Min