Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g alho-francês cortado em pedaços pequenos
- 50 g talo de aipo
- 250 g cebola cortada em pedaços pequenos
- 1 cravinho
- 100 g cenoura cortada em pedaços pequenos
- 40 g azeite
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal
- 500 g medalhões de pescada
- 4 dentes de alho
- 1 malagueta vermelha s/ sementes cortada em pedaços
- 400 g tomate cortado em pedaços
- 200 g arroz agulha
- 1 c. sopa de folhas de salsa
- 1 folha de louro
- Coentros picados q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 417 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guisado de lulas e feijão com arroz
1h
Arroz de bacalhau com espinafres e feijão
30p
Arroz de tomate
30p
Massada de garoupa
45 min
Arroz de tamboril
35p
Arroz de tamboril e camarão
45 min
Arroz de polvo
1h 15min
Massada de cherne
40min
Massada de lulas
35p
Arroz de pescada com alho-francês
35p
Massada de peixe
55 min
Lulas guisadas
50 min