Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pastelera
- 350 g de leche
- 45 g de harina de repostería
- 1 huevo
- 2 yemas de huevo
- 50 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
Soufflé
- 1 cucharada de mantequilla para engrasar
- 2 cucharadas de azúcar para espolvorear
- 4 claras de huevo
- 1 pellizco de sal
- 4 - 6 gotas de zumo de limón
- 100 g de licor de naranja (Grand Marnier®)
- 2 yemas de huevo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 912 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 8.8 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caipiriña de mango
5 min
Mantequilla Café de París
10 min
Semifrío de hibisco con coulis de mora
6 godz. 35 min
Biscuit glacé
4h 20min
Mierensinas
1h 10 min.
Crema catalana
40 min.
Lentejas con foie escabechado
33 godz. 30 min
Crema de vainilla con pera al azafrán
2 Std. 30 Min
Islas flotantes
1h 45 min.
Tarta de Linz (Linzertorte)
1h
Peras con salsa de chocolate
1h 45 min.
Guirnalda de pavlova con coulis de frambuesa
6 Std.