Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pastelera
- 350 g de leche
- 45 g de harina de repostería
- 1 huevo
- 2 yemas de huevo
- 50 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
Soufflé
- 1 cucharada de mantequilla para engrasar
- 2 cucharadas de azúcar para espolvorear
- 4 claras de huevo
- 1 pellizco de sal
- 4 - 6 gotas de zumo de limón
- 100 g de licor de naranja (Grand Marnier®)
- 2 yemas de huevo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 912 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 8.8 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pavlova de frutas tropicales
3h 40min
Merengue suizo
10 min
Postre inglés de frutos rojos
12 Std. 25 Min
Merengue francés
2h 15min
Trifle de fresas con mascarpone
3h 20min
Tarta de merengue y fresas
1h 10min
Eton mess (postre inglés de merengue, fresa y nata)
7 godz. 40 min
Savarin rápido al ron
1h 30min
Tarta Dobos
2u. 40min
Islas flotantes
1h 45min
Pavlova
5h 20min
Milhojas de merengue
1h 40min