Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa quebrada dulce
- 130 g de harina de repostería
- ¼ cucharadita de sal
- 30 g de azúcar moreno
- 110 g de mantequilla fría, en trozos
Nubes al aroma de vainilla
- 30 g de pistachos pelados (sin sal)
- 30 g de coco rallado para espolvorear
- 200 g de agua fría
- 1 sobre de gelatina neutra en polvo (10 g)
- 150 g de azúcar
- ¼ cucharadita de sal
- 100 g de azúcar glas
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
-
1
cucharadita de vainilla líquida
of 1 cucharadita de esencia de pistacho - 4 - 6 gotas de colorante alimentario verde
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 613 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 7.9 g
- Vezels
- 11.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavaroises de chocolate con menta
2h 15min
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2 godz.
Cremadillos
3 Std. 50 Min
Bombones de toffee
3 godz. 15 min
Pasteles de chocolate y vainilla
11h
Fudge de chocolate y pistachos
2 Std. 10 Min
Bomba de chocolate
4 godz.
Financieros de chocolate con leche y nueces pacanas
2h 15min
Crujiente de almendras
1 godz.
Pastelitos de naranja y chocolate
1h 45min
Tarta de cappuccino
2 godz.
Brownies de chocolate blanco y pistachos
35min