Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 70 g de agua templada
- 25 g de levadura prensada fresca
- 50 g de harina de repostería
Masa
- 180 g de leche
- 30 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 65 g de azúcar
- 1 huevo
- 400 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 70 g de azúcar moreno
- 1 cucharadita de canela molida
- 90 g de nueces en mitades
- 70 g de harina de repostería
- 25 g de pasas sin semillas
- 70 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Cobertura y montaje
- 3 cucharaditas de agua
- 9 gotas de colorante alimentario (3 gotas de colorante morado, 3 de verde y 3 de amarillo)
- 9 cucharadas de azúcar
- 30 g de clara de huevo
- 150 g de azúcar glas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1664 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 63.2 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 32 mg
Alternatieve recepten
Trenzas de avellana
1 godz. 45 min
Polvorones de chocolate
10h 15min
Pastas de nata cubiertas de chocolate
45 min
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4h 30min
Panecillos de San Ignacio
25h
Fullatre de las Cinco Villas
1h 25min
Melindres (Galicia)
1h
Mermelada de fresas
1h 5min
Buñuelos de manzana
30 min
Bollos de aguardiente (sin azúcar)
1 godz. 30 min
Lazos de brioche y hojaldre
4h 20min
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3h