Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 70 g de agua templada
- 25 g de levadura prensada fresca
- 50 g de harina de repostería
Masa
- 180 g de leche
- 30 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 65 g de azúcar
- 1 huevo
- 400 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 70 g de azúcar moreno
- 1 cucharadita de canela molida
- 90 g de nueces en mitades
- 70 g de harina de repostería
- 25 g de pasas sin semillas
- 70 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Cobertura y montaje
- 3 cucharaditas de agua
- 9 gotas de colorante alimentario (3 gotas de colorante morado, 3 de verde y 3 de amarillo)
- 9 cucharadas de azúcar
- 30 g de clara de huevo
- 150 g de azúcar glas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1664 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 63.2 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 32 mg
Alternatieve recepten
Orejas de carnaval
30 min
Roscón gallego
1 godz. 30 min
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3 Std.
Empanada de acelgas, chorizo y panceta (Galicia)
1 godz.
Lazos de brioche y hojaldre
4 Std. 20 Min
Brioche
8 Std.
Pan de leche
2h 20min
Buñuelos de manzana
30 min
Buñuelos con crema de azafrán
40min
Empanada gallega de manzana
3h 45min
Bica de Castro Caldelas
1h 20min
Caracolas de canela
2 Std.