Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 750 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de canela molida
- 1 sobre de hebras de azafrán
- 110 g de pimiento rojo asado en conserva en trozos pequeños
- 600 g de congrio abierto, en trozos (sin piel ni espinas)
Masa
- 200 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
- 40 g de levadura prensada fresca
- 150 g de harina de fuerza
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 huevo
- 200 g de harina de maíz
- 100 g de harina de centeno
- 1 cucharadita de sal (10 g)
Montaje
- 1 huevo batido para pintar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1189 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 25.82 g
- Vetten
- 14.26 g
- Vezels
- 3.52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanada de raxo
2h 30 min
Empanada de sardinas
1h 15 min
Empanada de maíz con vieiras
1h 30min
Masa para empanada con levadura
1h 20 min
Masa para empanadillas
1h 40min
Empanada de bacalao y manzana
1h 40min
Empanada de maíz con berberechos
1h 15 min
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1h 50 min
Empanada rellena de patata, pulpo y langostinos
1h
Filloas
1h
Empanada gallega de manzana
3 godz. 45 min
Bica de Castro Caldelas
1h 20 min