Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pastelera
- 500 g de leche
- 50 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 1 cucharada de azúcar vainillado
- 70 g de azúcar
Masa choux
- 150 g de agua
- 80 g de mantequilla
- 10 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 120 g de harina de repostería
- 3 huevos (53-63 g c/u)
Base y discos de praliné
- 350 g de azúcar
- 120 g de agua
- ½ cucharadita de zumo de limón
- 120 g de granillo de almendra cruda
Caramelo y montaje
- 250 g de azúcar
- 100 g de agua
- 100 g de glucosa
- 65 g de confeti de azúcar para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1294 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 4.88 g
- Koolhydraten
- 50.47 g
- Vetten
- 9.79 g
- Vezels
- 1.09 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bombones de gianduja
1h
Fudge de chocolate blanco y frambuesa
45 min
Florentinos
1 Std. 15 Min
Bombones de toffee
3h 15min
Herraduras de mazapán
1h
Casita de Navidad
6 godz.
Merengue de chocolate
2 godz. 25 min
Barritas de chocolate y caramelo
4 godz. 30 min
Bombones de chocolate blanco
3h 10min
Tarta bombón de avellanas
7 godz.
Macarons
2h 30min
Tarta de cappuccino
2h