Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Adobo y salsa
-
20
g de melaza de cebada malteada
of 20 g de miel - ½ cucharadita de cinco especias chinas en polvo (ver receta básica)
- 1 cucharadita de maicena
- 30 g de zumo de limón
- 20 g de salsa de soja
- 20 g de agua
- 1 cucharada de salsa hoisin
Magrets
- 2 magrets de pato
- 250 g de agua
Crêpes
- 130 g de agua (y 20 g muy fría)
- 200 g de harina de trigo
- 1 - 2 pepinos con piel, en mitades y sin pepitas
- 3 - 4 cebolletas rectas tiernas
- 2 cucharaditas de maicena para espolvorear
- 1 cucharada de aceite de sésamo
Terminación
- 300 - 400 g de aceite para freír
- 2 - 3 cucharadas de salsa hoisin
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1493 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 25.3 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dim sum 'Shao mai'
2h
Dumplings de camarones (Xia jiao)
1 Std. 15 Min
Satay de pollo con salsa de cacahuetes (HESTAN CUE)
2 Std. 25 Min
Brochetas de pez espada con salsa Teriyaki
40min
Cinco especias chinas
10 Min
Tarta de hojaldre y cordero - Líbano
1 Std.
Bibimbap (plato completo coreano)
1 Std. 10 Min
Ternera teriyaki con arroz
1h 40min
Rollitos vietnamitas de gambas y cerdo (Nems) - Vietnam
45min
Bocadillos de ternera (Banh mi) - Vietnam
1 Std. 15 Min
Costillas con salsa de miel y bourbon
2 Std. 30 Min
Bao buns de secreto ibérico
2 Std. 30 Min