Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 430 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
- 10 g de miel
- 510 g de harina de fuerza (y algo más para trabajar la masa)
- 1 cucharadita de sal
- polenta para espolvorear
- aceite de girasol para engrasar
- 1 cucharadita de bicarbonato
- 2 cucharadas de semillas de sésamo
- 2 cucharadas de semillas de amapola
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2128 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 94.3 g
- Vetten
- 7.9 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guiso de ternera (Kuruma iraichchi) y pan roti de coco - Sri Lanka
1 Std. 40 Min
Trenzas malteadas de semillas de amapola
15j 30 menit
Fougasse con masa madre
14 godz. 30 min
Pan rústico de higos y aceitunas
2 Std. 15 Min
Pan naan con coliflor especiada, crema de queso feta y tahini de matcha
1 godz. 20 min
Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)
1 Std. 5 Min
Pan especiado libanés (Mankoush) - Líbano
3 godz. 20 min
Naan indio
1 Std. 40 Min
Pan pide turco (Pide ekmek) - Turquía
3 godz. 40 min
Pan trenzado judío (Challah) - Israel
2 Std.
Pan indio
45 min
Panes pita
1h 50min