Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 430 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
- 10 g de miel
- 510 g de harina de fuerza (y algo más para trabajar la masa)
- 1 cucharadita de sal
- polenta para espolvorear
- aceite de girasol para engrasar
- 1 cucharadita de bicarbonato
- 2 cucharadas de semillas de sésamo
- 2 cucharadas de semillas de amapola
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2128 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 94.3 g
- Vetten
- 7.9 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Naan indio
1h 40min
Pan rápido a la plancha
25 Min
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16 Std.
Pan pide turco (Pide ekmek) - Turquía
3 Std. 40 Min
Panes pita
1 Std. 50 Min
Pan indio
45min
Panecillos de agua
2h
Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)
1 Std. 5 Min
Pan de pascua judío (Matzá) - Israel
20 Min
Pan trenzado judío (Challah) - Israel
2h
Pan payés con masa madre
16 Std.
Pan naan con hummus (HESTAN CUE)
1h 40min