Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 克 去皮去骨雞胸肉 ,切塊( 約3公分)
- 3 顆 蛋
- ¼ 茶匙 鹽
- 10 克 清酒
- 10 克 味醂
- 20 克 醬油膏
- 15 克 油
- 300 克 白米飯 (約2人份)
- 5 克 七味粉 (optioneel)
- 10 克 蔥 ,切蔥花
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1554.5 kJ / 371.9 kcal
- Eiwitten
- 45.6 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 16.8 g
- Vezels
- 0 g