青蔥火腿司康

青蔥火腿司康

3.7 7 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 25min
10 個

Ingrediënten

  • 只取蔥綠,切蔥花
    20 克
  • 奶油 置於室溫軟化
    115 克
  • 冰糖粉
    125 克
  • ¼ 茶匙
  • 低筋麵粉 以篩網過篩
    500 克
  • 泡打粉
    25 克
  • 牛奶
    250 克
  • 火腿 切丁
    50 克
  • 蛋黃 打散
    1 顆

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 塊

Eiwitten 6.4 g
Calorieën 1407 kJ / 336 kcal
Vetten 10.9 g
Vezels 0.6 g
Koolhydraten 53.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...