Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 60 g di zucchero
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Crema al limone
- 200 g di zucchero
- 10 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 3 uova grandi
- 120 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 100 g di burro
- 4 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e poi strizzata
Meringa
- 110 g di zucchero
- 30 g di acqua
- 3 albumi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 3226 kJ / 771 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 100.2 g
- Vetten
- 35.8 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Victoria sponge fragole e limone
4 godz. 30 min
New York cheesecake
6h 30min
Glassa al burro
10min
Pancakes
45min
Mini pavlove
2h 30min
Éclair alla crema di limone
4h
Dacquoise ai lamponi
3h
Crumble con biscotti secchi, pere e caramello
1h
Freakshake gusto macarons
2h 40min
Lemon meringue pie
3h
Ganache al cioccolato bianco
12 Std. 20 Min
Waffles alla panna
1h 15min