Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 60 g di zucchero
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Crema al limone
- 200 g di zucchero
- 10 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 3 uova grandi
- 120 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 100 g di burro
- 4 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e poi strizzata
Meringa
- 110 g di zucchero
- 30 g di acqua
- 3 albumi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 3226 kJ / 771 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 100.2 g
- Vetten
- 35.8 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glassa al cioccolato
20min
Ganache al cioccolato
12 Std. 20 Min
Crème brûlée
1 godz. 10 min
Éclair come un Paris-Brest
5ωρ.
Baci di meringa ai mirtilli
3 Std. 30 Min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min
Salsa al caramello
35min
Patate duchessa
1ωρ.
Glassa al burro
10 min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2ωρ. 20 λεπτ.
Pesche al forno ricoperte di meringa
45 Min
Lemon meringue pie
3h