Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 60 g di zucchero
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Crema al limone
- 200 g di zucchero
- 10 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 3 uova grandi
- 120 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 100 g di burro
- 4 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e poi strizzata
Meringa
- 110 g di zucchero
- 30 g di acqua
- 3 albumi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 3226 kJ / 771 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 100.2 g
- Vetten
- 35.8 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20min
Torta ai frutti esotici
8u. 10min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5óra
Ganache al cioccolato bianco
12óra 20p
Torta Red velvet
3óra
Lemon meringue pie
3óra
Crema mousseline
1óra
Mini muffin con frosting al mascarpone
1óra
Ganache al cioccolato
12óra 20p
Cupcake con frosting alla crema gianduia
1óra
Red velvet cake
1óra 15p
Crostata al cioccolato e caramello salato
3 godz. 15 min