Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 170 g di burro a pezzi
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 1 pizzico di sale
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Ripieno al limone
- 300 g di zucchero
- 20 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 180 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 200 g di burro a pezzi
- 4 uova grandi
- 1 foglio di gelatina (4 g), ammollato in acqua fredda e strizzato
Meringa
- 150 g di zucchero
- 40 g di acqua
- 4 albumi
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2757 kJ / 659 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 83.5 g
- Vetten
- 34.3 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon curd
20 min
Panna cotta
6h 30min
Mini pavlove
2h 30 min
Mousse al caramello salato
5h 30min
Piccole lemon meringue pie
2h 35 min
Coulis di fragole
20 min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Crema al caramello salato
1h 10min
Crostata al cioccolato e caramello salato
3h 15 min
Cheesecake alla salsa mou
4 Std. 50 Min