Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 peperoncino rosso
- 250 g di mele, sbucciate e a tocchetti (2 cm circa)
- 600 g di arance sanguinelle, preferibilmente biologiche, pelate a vivo (900 g circa peso lordo)
- 1 limone, preferibilmente biologico, pelato a vivo e senza semi
- 400 g di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 259 kJ / 61 kcal
- Eiwitten
- 0.2 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marmellata di arance (TM5)
1 Std. 10 Min
Marmellata di mandarini
1 Std. 20 Min
Marmellata di limoni
1 Std. 20 Min
Confettura di fragole e arance
1 Std. 20 Min
Confettura di pesche
1 Std. 20 Min
Confettura di fichi e mandorle
1 godz. 35 min
Confettura di cachi
55min
Confettura di albicocche e zenzero
40 Min
Confettura di albicocche
1 Std. 30 Min
Confettura di pere e scorzette di limone
1 Std. 10 Min
Confettura di fichi
1 Std.
Confettura di mele cotogne
1 Std. 10 Min