Crackers al pomodoro e Parmigiano reggiano

Crackers al pomodoro e Parmigiano reggiano

3.9 67 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 3u.
55 pezzi

Ingrediënten

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 115 g di acqua
  • 50 g di concentrato di pomodoro
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 300 g farina tipo 0 + q.b.
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale + q.b.
  • 1 pizzico di origano secco

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pezzo

Eiwitten 1 g
Calorieën 117 kJ / 28 kcal
Vetten 0.7 g
Vezels 0.2 g
Koolhydraten 4.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...