Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 115 g di acqua
- 50 g di concentrato di pomodoro
- 10 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di origano secco
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 117 kJ / 28 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 0.7 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Filoncini alle olive e formaggio
1 godz. 50 min
Crackers classici
3óra
Corona di pan di pizza
4 godz.
Crackers all'acqua
3óra
Crackers all'olio extravergine di oliva
3óra
Grissini stirati
2óra
Crackers di mais
3óra
Crackers senza lievito
1óra 15p
Treccia di pane alle olive
5h 30min
Piccoli filoni alle olive verdi
2óra 30p
Treccine al finocchio
3óra
Crackers al rosmarino
3óra