Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di zucchero di canna
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di burro freddo, a pezzi
- 30 g di Rum
- 30 g di miele di castagno
- 30 g di acqua frizzante
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1468 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 45.3 g
- Vetten
- 15.9 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan meino (Pan de mej)
50min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40min
Biscotti di mais
40min
Risotto timo e toma
35min
Fugazza stroscia di Pietrabuna
50min
Focaccia al formaggio
55min
Biscotti intrecciati (di Erica Liverani)
1u. 20min
Mini bonet
2u.
Sardenaira alla sanremasca
3h 10min
Grissini torinesi
1h 35min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Bonèt
2u.