Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di mandorle pelate
- 100 g di zucchero
- ½ limone, la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologico)
- 1 uovo
- 30 g di burro fuso
- 1 cucchiaino raso di cannella in polvere
- 100 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 192 kJ / 46 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 2.8 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Ciambelline al vino rosso
1sa
Cantucci
1 Std. 50 Min
Ciambelline al vino rosso passito
1sa
Rose del deserto
45 Min
Torta al testo
1sa
Crescia al formaggio
3h 10 min
Crema fritta alla veneziana
1sa 30 dk
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 godz.
Maritozzo romano
11 Std.
Ciaramicola
1sa
Torcolo di San Costanzo
5 Std. 30 Min
Tozzetti
1sa 30 dk