Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di cipollotto a pezzi
- 30 g di scalogno a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 mela renetta sbucciata a cubetti (1 cm)
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 280 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
25
g di lievito di birra fresco
of 2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato - 500 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 2 cucchiaini di sale
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 950 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 40.6 g
- Vetten
- 5.5 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza bianca alla ligure
1u. 45min
Pizza quattro stagioni
1h 30 min
Focaccia alle cipolle
2h 20 min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Pizza alla curcuma con acciughe, fiori di zucca e cipolle
3h
Pizza ai quattro formaggi
1h 40min
Schiacciatina
2h 20 min
Focaccia primavera
3h
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4h 5min
Pizza capricciosa
1h 35min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4u. 55min
Pizza Margherita e basilico
2h 10min