Compatibele versies
Torta pere e cacao all'olio extravergine di oliva di Luca Montersino
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di uova intere
- 30 g di tuorli d'uovo
- 200 g di zucchero semolato
- 30 g di miele
- 1 pizzico di sale bucaneve
- 1 pizzico di estratto di vaniglia naturale plastico
- 190 g di farina di riso
- 35 g di cacao amaro in polvere
- 5 g di lievito in polvere per dolci
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pere fresche, a dadini
Composizione
- 250 g di pere sciroppate
- 60 g di gelatina neutra
- 50 g di zucchero bucaneve
- 80 g di cioccolato plastico
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1130 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 46.6 g
- Vetten
- 8.7 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta cioccolato e frutti di bosco con farina di riso
2h
Ciambella alle mele con gocce di cioccolato
1 Std. 30 Min
Torta di rose di mele
1 Std. 10 Min
Torta alle mandorle, mirtilli e limone (senza lattosio)
1 Std.
Torta all'arancia e crema tropicale
2 Std. 35 Min
Torta arance rosse e miele
1 Std. 30 Min
Torta carote e cocco
2 Std. 30 Min
Torta ricotta e fichi
10 godz. 30 min
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2h
Torta rovesciata ai fichi
1 Std. 15 Min
Torta di mele, cannella e mandorle
1 Std. 30 Min
Torta tutta mele
50 Min