Compatibele versies
Cupcake alle mele con frosting alla ricotta e cannella
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cupcake
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 120 g di zucchero
- 120 g di burro morbido a pezzi
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 120 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci (circa 8 g)
- 1 mela sbucciata, a dadini (1 cm circa)
Frosting
- 250 g di ricotta, scolata dal siero
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
- 1 cucchiaio di miele
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 858 kJ / 205 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 22.4 g
- Vetten
- 11.6 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cupcake alla vaniglia
1h 30min
Cupcake Cappuccino
50 min
Tortini cioccolato e lamponi con glassa al burro
1h
Naked cake al cioccolato
4h
Brownies cioccolato e banane
40 min
Cupcakes al cioccolato con glassa cocco-vaniglia (senza lattosio)
29sa 10 dk
Cupcake ragnatela
1h 30min
Cake Pops pasquali
2h
Cupcake velluto rosso per S.Valentino
50 min
Muffin ai mirtilli e lamponi con crema di yogurt
1h
Muffin ai frutti di bosco (senza lattosio)
1h
Cupcake con frosting alla crema gianduia
1h