Cupcake alle mele con frosting alla ricotta e cannella

Cupcake alle mele con frosting alla ricotta e cannella

4.7 75 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
12 pezzi

Ingrediënten

Cupcake
  • 1 limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
  • 120 g zucchero
  • 120 g di burro morbido a pezzi
  • 2 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 1 bustina di vaniglia in polvere
  • 120 g di farina tipo 00
  • 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci (circa 8 g)
  • 1 mela sbucciata, a dadini (1 cm circa)
Frosting
  • 250 g di ricotta scolata dal siero
  • 1 cucchiaino di cannella in polvere
  • 1 cucchiaio zucchero a velo
  • 1 cucchiaio di miele

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pezzo

Eiwitten 4.3 g
Calorieën 858 kJ / 205 kcal
Vetten 11.6 g
Vezels 0.5 g
Koolhydraten 22.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...