Compatibele versies
Cupcake alle mele con frosting alla ricotta e cannella
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cupcake
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 120 g di zucchero
- 120 g di burro morbido a pezzi
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 120 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci (circa 8 g)
- 1 mela sbucciata, a dadini (1 cm circa)
Frosting
- 250 g di ricotta, scolata dal siero
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
- 1 cucchiaio di miele
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 858 kJ / 205 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 22.4 g
- Vetten
- 11.6 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta foresta nera
3h
Muffin al cioccolato fondente e pere
1h
New York cheesecake
6 Std. 30 Min
Pink velvet cake
7h 20min
Cupcake al cioccolato con ganache alle fragole
3h 25min
Torta con frosting al formaggio e albicocche decorate
1 Std. 25 Min
Brownies alle fragole e cioccolato bianco
1h
Muffin ai mirtilli e lamponi con crema di yogurt
1h
Muffin al cioccolato bianco
35min
Cupcake mimosa all'arancia
1h 5min
Cupcake velluto rosso per S.Valentino
50 min
Muffin ai frutti di bosco (senza lattosio)
1h