Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g di biscotti secchi
- 30 g di zucchero di canna (optioneel)
- 160 g di burro morbido a pezzi
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 16 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
-
500
g di formaggio fresco spalmabile
of 500 g di ricotta, scolata dal siero - 100 g di zucchero
- 600 g di mango maturo, sbucciato e a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2163 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 49.5 g
- Vetten
- 33.4 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
New York cheesecake
6 godz. 30 min
Cheesecake all'arancia
5h 40min
Cheesecake ai lamponi
3小时 20 分钟
Red velvet cake
1h 15min
Empanadas di pollo argentine
4 Std.
Trifle alle fragole
5h 30 min
Cheesecake al tè verde
5h 30 min
Éclair come un Paris-Brest
5 Std.
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4 godz. 20 min
Budino di cocco
4h 15min
Panna cotta al frutto della passione (per 2 persone) (senza glutine)
6 godz. 30 min
Pollo al Rum e cocco
2 godz. 30 min