Mango cheesecake

Mango cheesecake

4.3 43 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 5u. 30min
10 porzioni

Ingrediënten

  • 280 g di biscotti secchi
  • 30 g di zucchero di canna (optioneel)
  • 160 g di burro morbido a pezzi
  • 300 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 16 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
  • 500 g di formaggio fresco spalmabile
    500 g di ricotta, scolata dal siero
  • 100 g zucchero
  • 600 g di mango maturo, sbucciato e a fette

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 7.8 g
Calorieën 2163 kJ / 517 kcal
Vetten 33.4 g
Vezels 1.7 g
Koolhydraten 49.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...