Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g di biscotti secchi
- 30 g di zucchero di canna (optioneel)
- 160 g di burro morbido a pezzi
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 16 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
-
500
g di formaggio fresco spalmabile
of 500 g di ricotta, scolata dal siero - 100 g di zucchero
- 600 g di mango maturo, sbucciato e a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2163 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 49.5 g
- Vetten
- 33.4 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Freakshake gusto macarons
2 Std. 40 Min
Whoopie al caffè
2h
Dacquoise ai lamponi
3h
Tortina cioccolato bianco e lamponi
1 Std. 20 Min
Mini cheesecake alla banana
2h 30min
Cheesecake mirtilli, fragole e vaniglia
5 godz. 20 min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Frosted carrot cake
1h 25min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Torta brownie con crema ai pistacchi e glassa al cioccolato
25 Std. 20 Min
Cheesecake ai lamponi
3 Std. 20 Min
Red velvet cake
1 Std. 15 Min