Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g di biscotti secchi
- 30 g di zucchero di canna (optioneel)
- 160 g di burro morbido a pezzi
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 16 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
-
500
g di formaggio fresco spalmabile
of 500 g di ricotta, scolata dal siero - 100 g di zucchero
- 600 g di mango maturo, sbucciato e a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2163 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 49.5 g
- Vetten
- 33.4 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake allo yogurt e fragole
5h 40min
Cheesecake ai lamponi
3hod. 20min
Sbriciolata ai mirtilli
1h
Coulis di fragole
20 Min
Cheesecake all'arancia
5h 40min
Cheesecake monoporzione al limone con coulis di lamponi
2óra 30p
Bicchierini ai cachi e cioccolato bianco di Mattia Poggi
1h
Mousse allo yogurt greco e lamponi
3 Std. 50 Min
Bougatsa greca miele e pistacchi
4h
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4h 30min
Crostata more e mirtilli
3 godz.
Pesche al forno ricoperte di meringa
45 Min