Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 200 g di farina tipo 0
- 1000 g di latte intero fresco
- 5 uova
- 150 g di pangrattato
- olio di semi di arachide q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 510 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 12.7 g
- Vetten
- 6.7 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Maritozzo romano
11 godz.
Zuppa imperiale
1u.
Castagnole
1h 20min
Torcolo di San Costanzo
5 Std. 30 Min
Tortelli di patate e ricotta
1h 20min
Torta di tagliolini
4u.
Zuppa inglese in verrina
2h 25min
Crescia sfogliata urbinate
1u. 30min
Maritozzi
11 godz.
Passatelli
45min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min
Zuppa inglese
6 godz.