Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g queijo parmesão, cortado em pedaços
- 20 g manteiga
- 200 g espinafres, só as folhas
- 10 g folhas de hortelã
- 10 g coentros
- 10 folhas de manjericão
- 1 c. sopa de orégãos frescos
- 2 c. chá de tomilho, só as folhas
- 1 pitada de noz-moscada inteira
- 80 g queijo mascarpone
- 20 g azeite
- 100 g cebola
- 2 dentes de alho
- 300 g arroz p/ risoto
- 50 g vinho branco
- 900 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 358 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de pera, noz e gorgonzola
35 Min
Risoto à alentejana
30 Min
Risoto
30 Min
Soufflé de legumes da época
2 godz. 10 min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45 Min
Risoto de abóbora e borrego
50 Min
Miniclafoutis de framboesa
25 Min
Arroz doce de coco com manga
55 Min
Soufflé de espinafres e espargos
1 Std. 30 Min
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30 Min
Risoto alfacinha
30 Min
Strogonoff de palmito e cogumelos com puré de pastinaca e alho-francês
1 Std. 15 Min