Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g salsa
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 200 g tomate em pedaços
- 250 g cebola cortada às rodelas
- 400 g lulas limpas cortadas em pedaços
- 1 folha de louro
-
1
c. chá de caldo de peixe caseiro
of 1 cubo de caldo de peixe - 150 g água
- 100 g vinho tinto
- 5 pés de manjericão, só as folhas
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 200 g massa tipo penne
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1692.7 kJ / 404.6 kcal
- Eiwitten
- 23.7 g
- Koolhydraten
- 49.9 g
- Vetten
- 9.8 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 641.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guisado de lulas e feijão com arroz
1h
Arroz de tamboril
40min
Feijoada de chocos
45 min
Salada de fusilli com calamares
50 min
Lulas guisadas com feijão-manteiga
1h 20 min
Arroz de tamboril e camarão
45 min
Arroz de polvo
1h 15min
Caldeirada de Lulas
45 min
Feijão branco com lulas e chouriço
45 min
Arroz de lulas
1h
Feijoada de tamboril e camarão
30p
Lulas guisadas
50 min