Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 200 g de cebolla en cuartos
- 45 g de mantequilla
- 15 g de aceite de girasol
- 70 g de harina
- 400 g de leche
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 10 g de azúcar
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 200 g de queso gallego (de tetilla o Arzúa-Ulloa) en trozos
- 400 g de maíz en conserva, escurrido
Masa
- 500 g de harina
- 100 g de aceite de girasol
- 100 g de agua
- 2 huevos
- 1 cucharadita de sal
Montaje
- 1 huevo batido
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1042 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 12.8 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanadas criollas
3h
Empanadas de carne
1h 50 min
Tarta salada de puerros
1 Std. 10 Min
Ñoquis del 29
1 Std. 15 Min
Pizza armenia (lehmeyun)
1 Std. 30 Min
Pastafrola de membrillo
2h
Empanadas de pollo
2 Std. 30 Min
Pastafrola de membrillo
2h
Ñoquis de calabaza al queso taleggio
1 Std. 10 Min
Entraña a la plancha con patatas y salsa criolla
30 Min
Chipa
30 Min
Empanadas de humita
1 Std. 30 Min