Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de agua
- 300 g de acelgas, troceadas
- 2 huevos
- 120 g de harina
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal (optioneel)
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de canela molida
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 cucharadita de azúcar
- 400 - 500 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 904 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 14.18 g
- Vezels
- 1.26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pascualina
1 Std. 45 Min
Ñoquis de zanahoria con crema de calabacín
1h 20min
Malfatti de espinacas con setas
40 Min
Tarta salada de calabaza y espinacas
1h 20min
Soufflé de espinacas y dos quesos
35 Min
Quiche de calabacín con jamón york
1 Std.
Buñuelos de hojas de remolacha
50 Min
Ñoquis bicolores (sin huevo y sin gluten)
1 Std. 15 Min
Ñoquis de calabaza al queso taleggio
1 Std. 10 Min
Entraña a la plancha con patatas y salsa criolla
30 Min
Empanadillas de maíz (empanadas de humita)
2 Std. 30 Min
Buñuelos de kale y gorgonzola
20 Min