Sopa paraguaya (pastel de maíz con cebolla y queso)

Sopa paraguaya (pastel de maíz con cebolla y queso)

4.7 31 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
12 raciones

Ingrediënten

  • 450 g de harina de maíz precocida
  • 8 huevos
  • 450 g de cebolla en cuartos
  • 250 g de aceite de girasol
  • 500 g de leche entera fría
  • 2 - 3 cucharaditas de sal
  • 1 - 2 pellizco de pimienta molida
  • 400 g de mozzarella fresca (con el líquido)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Natrium 755.5 mg
Eiwitten 16 g
Calorieën 2099.3 kJ / 501.8 kcal
Vetten 33.8 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraten 35.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...