Apparaten en accessoires
Salmorejo
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
6 doses
Ingrediënten
-
azeite extra virgem100 g
-
água800 g
-
sal2 c. chá de
-
ovos4
-
presunto serrano100 g
-
dente de alho1
-
tomate maduro cortado em pedaços1000 g
-
sobras de pão cortado em pedaços pequenos100 g
-
vinagre30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
1379.9 mg
Eiwitten
12.9 g
Calorieën
1306.4 kJ /
312.2 kcal
Vetten
22.5 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
4.4 g
Koolhydraten
15.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Junho 2018
29 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je het ook leuk...
Gremolata de feijão-verde
Geen beoordelingen
Salmorejo
25min
Spring rolls com molho picante
25min
Pasta de gengibre
15min
Polvo confitado em cestas de parmesão
5u. 50min
Gaspacho
10min
Sopa de meloa
1u.
Sopa fria de pepino e ervas aromáticas
30min
Sopa fria de melão com presunto
10min
Sopa fria de tomate e pêssego
40min
Gaspacho
30min
Gaspacho
1u. 15min