Apparaten en accessoires
Fabada Asturiana (Estufado de feijão-branco asturiano)
Voorbereiding. 10min
Totaal 15u. 30min
4 doses
Ingrediënten
-
feijão-branco seco300 g
-
presunto (100 g aprox.)1 pedaço de
-
Água q.b. p/ demolhar
-
chouriço (100 g aprox.)1
-
morcela (100 g aprox.)1
-
bacon curado e fumado (100 g)1 pedaço de
-
água1250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
1100.2 mg
Eiwitten
31.8 g
Calorieën
2147.1 kJ /
513.2 kcal
Vetten
26.5 g
Vezels
24.2 g
Verzadigd vet
9.3 g
Koolhydraten
27 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Wraps de Moussaka
Geen beoordelingen
Sopa do mar
Geen beoordelingen
Sanduíche de brioche com chantilly e coulis de framboesa
Geen beoordelingen
Sanduíches de carne fria e cebolada
Geen beoordelingen
Sorvete de vinho
Geen beoordelingen
Café moído
5min
Goulash de batata - vegan ou com carne
1u. 15min
Brigadeiro de frutas secas
15min
Pasteta
2u.
Polvo assado com gnocchi e pimentos
2u.
Bolo de chocolate recheado
1u.
Massa com conserva de sardinha e pão ralado
30min