Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinada
- 120 g cebola roxa cortada em pedaços
- 5 g salsa
- 5 g aipo em rama
- 250 g vinho branco
- 25 g brandy
- 25 g vinho do Porto
- 50 g alho-francês cortado às rodelas
- 1 c. chá de folhas de tomilho fresco
- 1 c. chá de folhas de alecrim
- 1 c. chá de alho seco laminado
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 2 perdizes cortadas em 4 pedaços
Escabeche
- 50 g azeite
- 1 malagueta vermelha s/ sementes
- 1 c. chá de alho seco laminado
- 20 g vinagre balsâmico
- 30 g vinagre de vinho branco
- Salsa picada q.b.
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2540 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 93 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensopado de cabrito
40min
Ceviche de robalo com leche de tigre
2h 15 min.
Perna de borrego com crosta de ervas e puré de couve-flor e pera
2u. 5min
Tornedós fingidos
45min
Queijinhos de ovos
24h
Salada de ovas
40min
Açorda de tomate e ovas com peixe assado
1h 5min
Empadinhas de borrego e ovo
1h
Poejada
45min
Ostras à algarvia
1h
Bolo de amêndoa com ovos-moles
2u. 20min
Açorda de marisco
30min