Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa prévia
- 80 g leite
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 1 c. chá de açúcar
- 130 g farinha tipo 65
Massa
- 120 g açúcar
- 1 limão, só a raspa
- 1 laranja, só a raspa
- 60 g leite
- 70 g manteiga à temperatura ambiente
- 2 ovos
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 30 g água de flor de laranjeira (ver alternativa)
- 450 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 pitada de sal
Montagem
- 1 ovo batido
- 100 - 150 g fruta cristalizada
- 30 g amêndoa laminada
- 50 g açúcar (humedecido com algumas gotas de água)
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1268 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 8.03 g
- Koolhydraten
- 50.72 g
- Vetten
- 7.58 g
- Vezels
- 1.87 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Geleia de maçã
4 godz.
Casinhas de bolachas de gengibre
6 Std.
Bolo Capuccino
50 min
Biscoitos com casca de banana
1h 30min
Gelado de chocolate picante com xarope de whisky
14h 20min
Marmelada de ameixa
50 min
Minifolares
2 godz. 20 min
Ice tea de limão e hibisco
2 Std. 30 Min
Salada de bacon e feijão-verde com frutos secos e parmesão
25 min
Chamuças de amêndoa e ovos-moles
1 Std. 20 Min
Biscotti de claras e chá de flores e ervas aromáticas
55min
Pudins de laranja a vapor
50 min