Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g leite
- 1 c. chá de açúcar
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 450 g farinha tipo 65
- 90 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1 c. chá de sal
- 50 g cebola
- 2 dentes de alho
- 400 g acelgas cortadas em pedaços (4-5 cm aprox.)
-
100
g tomate cortado em pedaços
of 100 g tomate-cereja - 2 - 3 pitadas de pimenta preta
- 20 g pinhão torrado
- 150 g queijo feta esfarelado
- 8 tomates-cereja
- 1 ovo batido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1886.1 kJ / 450.8 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 49.7 g
- Vetten
- 22.2 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 606.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Piza carbonara
1u.
Túlipas com espuma de ananás
1u.
Tabuleiro doce e salgado
20min
Xarope de erva-príncipe e gengibre
1u.
Magia em sua casa - Bolo
1 Std. 20 Min
Salada de batata com vinagrete de ervas - TM6
45 min
Gelado de limão com gengibre
3h 15min
Citrinos com merengue
35 min
Puré de batata (Modo descascar)
35 min
Papas de aveia de chocolate e pera
8h
Bolo 10º aniversário do Cookidoo®
2 godz.
Esparguete com alho-francês e camarão
45 min