Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g queijo da Ilha cortado em pedaços
- 4 beringelas (1000 g aprox.)
- 2 c. chá de sal
- 1 limão, só o sumo
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 1000 g tomate maduro cortado em quartos
- 2 c. chá de açúcar
- 1 c. sopa de orégãos
- 50 g vinho branco
- 450 g requeijão
- 10 g folhas de manjericão
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1473 kJ / 352.1 kcal
- Eiwitten
- 19.6 g
- Koolhydraten
- 38.3 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 14.4 g
- Natrium
- 1456.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasanha de espinafres, requeijão e pesto
55min
Espiritual de cenoura, abóbora e acelga
1 Std. 20 Min
Ramequim de legumes
1h 25min
Penne com legumes no forno
1h 5min
Moussaka vegan
1 Std. 20 Min
Caril de legumes
55min
Assado de cenoura com amendoim
55min
Caprese de beringela no forno com cuscuz
1u.
Conchas de massa com espinafres e requeijão
1 godz. 10 min
Falafel verde com molho de requeijão
8h
Legumes no forno com molho de queijo e ervas
1u.
Assado de lentilhas
2sa 25 dk