Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g queijo da Ilha cortado em pedaços
- 4 beringelas (1000 g aprox.)
- 2 c. chá de sal
- 1 limão, só o sumo
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 1000 g tomate maduro cortado em quartos
- 2 c. chá de açúcar
- 1 c. sopa de orégãos
- 50 g vinho branco
- 450 g requeijão
- 10 g folhas de manjericão
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1473 kJ / 352.1 kcal
- Eiwitten
- 19.6 g
- Koolhydraten
- 38.3 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 14.4 g
- Natrium
- 1456.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Strogonoff de legumes
30min
Moussaka de lentilhas
2h 20min
Caprese de beringela no forno com cuscuz
1h
Penne com beringela no forno
50min
Lasanha vegetariana
1h 15 min
Lasanha de espinafres, requeijão e pesto
55min
Fritata de bulgur, acelga e ervas aromáticas
1h
Hambúrgueres de grão-de-bico e quinoa
10 min
Almôndegas de beringela
1h
Chili de soja com grão e feijão
40min
Penne com legumes no forno
1 godz. 5 min
Conchas de massa com espinafres e requeijão
1h 10min