Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g beringela s/ casca, cortada em pedaços
- 150 g cebola
- 2 dentes de alho
- 50 g azeite
- 500 g tomate chucha cortado em pedaços
- ½ c. chá de colorau
- 1 c. chá de açúcar
- 500 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta preta
- Croutons q.b. p/ servir
- Orégãos q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 843.7 kJ / 201.7 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 20.9 g
- Vetten
- 13.2 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 54.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creme de canónigos
25p
Sopa de beringela e pimento
40min
Creme de curgete e abóbora
50 min
Sopa de feijão branco e tomate
30p
Sopa de tomate e feijão-verde com ovos escalfados
45 min
Creme de alho-francês com sementes de abóbora
35p
Sopa de couve-flor e alho assados
1h 10 min
Sopa de tomate com manjericão
35p
Sopa de curgete com cebolinho
40min
Creme de abóbora e tomate
35p
Creme de abóbora e hortelã
40min
Sopa de alho-francês com croutons
55 min