Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 200 g Fladenbrot, in Würfeln ( 2 cm)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Olivenöl
- 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Honigmelone, ohne Kerne, in Stücken
- 60 g Rucola, in mundgerechten Stücken
- 100 g Salatgurke, geschält, entkernt, in Stücken (2 cm)
- 100 g Honigmelone, ohne Kerne, in Stücken (4 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1646 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Grapefruit-Avocado-Salat
25min
Curry-Melonen-Nudelsalat
45 min
Erdbeer-Avocado-Salat mit Hähnchen
40 min
Tomatensalat mit Aprikosen und Serrano
25min
Fenchel-Melonen-Salat
20 min
Erdbeer-Gurken-Salsa
10min
Panzanella mit Erdbeerdressing
35min
Fenchel-Trauben-Salat
10min
Feta-Wassermelonen-Salat
20 min
Nudelsalat mit Feigen und Ziegenfrischkäse
45 min
Avocadosalat mit Cranberrys und Walnüssen
10min
Italienischer Brotsalat mit Cherry-Tomaten und roten Zwiebeln
30 min