Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g cebola cortada em rodelas
- 5 dentes de alho
- 10 g salsa, mais q.b. picada p/ polvilhar
- 50 g azeite
- 200 g tomate em pedaços
- 1 folha de louro
- 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas grossas
-
1
c. chá de caldo de peixe caseiro
of 1 cubo de caldo de peixe - 200 g vinho branco
- 100 g água
- 1 c. sopa de açafrão
- 1 pitada de sal
- 400 g enguias amanhadas e cortadas em pedaços
- 1 c. sopa de vinagre de vinho branco
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 574 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Feijoada
1 godz. 10 min
Tripas à moda da Régua
2 godz. 30 min
Caldeirada de cabrito
2óra 50p
Guisado de borrego
13h
Caldeirada de bacalhau
40min
Migas da Lousã
12h 40min
Salada de carne com erva-príncipe
Geen beoordelingen
Peixe à Portuguesa
6h 45min
Feijoca com entrecosto
1u.
Pastéis de bacalhau
45 min
Feijoada de buzinas
1h 30min
Arroz de enchidos e feijão
35 min