Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g cebola cortada em rodelas
- 5 dentes de alho
- 10 g salsa, mais q.b. picada p/ polvilhar
- 50 g azeite
- 200 g tomate em pedaços
- 1 folha de louro
- 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas grossas
-
1
c. chá de caldo de peixe caseiro
of 1 cubo de caldo de peixe - 200 g vinho branco
- 100 g água
- 1 c. sopa de açafrão
- 1 pitada de sal
- 400 g enguias amanhadas e cortadas em pedaços
- 1 c. sopa de vinagre de vinho branco
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 574 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chanfana de borrego
24 Std.
Douradas com açorda de coentros
45 min
Arroz de lingueirão
2h 35min
Arroz de bacalhau com espinafres e feijão
30min
Raia com molho de pitau
45 min
Sopa de peixe alentejana
40 Min
Sopa de lingueirão
40 Min
Risoto de línguas de bacalhau
55 min
Ensopado de cabrito
40 Min
Sapateira na casquinha
30min
Caldeirada de cabrito
2h 50min
Asas de frango com arroz de laranja e ervas
1h