Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g cebola cortada em rodelas
- 5 dentes de alho
- 10 g salsa, mais q.b. picada p/ polvilhar
- 50 g azeite
- 200 g tomate em pedaços
- 1 folha de louro
- 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas grossas
-
1
c. chá de caldo de peixe caseiro
of 1 cubo de caldo de peixe - 200 g vinho branco
- 100 g água
- 1 c. sopa de açafrão
- 1 pitada de sal
- 400 g enguias amanhadas e cortadas em pedaços
- 1 c. sopa de vinagre de vinho branco
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 574 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldeirada de peixe
45min
Massada de garoupa
45min
Caldeirada de bacalhau
40min
Carapaus de escabeche
13hod. 20min
Caldo de bacalhau e brócolos
30min
Esparguete negro com frutos do mar e molho de maracujá na Bimby Friend
30min
Frango em vinho tinto
6h
Canja de conquilhas
55min
Ensopado de borrego
1h
Sopa do vidreiro
45min
Caldeirada à algarvia
3h
Sopa de peixe alentejana
40min