Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 postas de bacalhau demolhado (1000 g aprox.)
- 100 g azeite, mais q.b. p/ fritar
- 4 dentes de alho
- 20 g colorau
- 30 g salsa, mais q.b. picada p/ polvilhar
- 400 g cebola cortada em rodelas
- 2 folhas de louro
- 1 pitada de sal
- 40 g vinagre
- 80 g pimento vermelho cortado em tiras
- Batata frita q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalhau à Zé do Pipo
1 godz.
Arroz de pato à Lafões
1 Std. 40 Min
Polvo à lagareiro
1 godz. 30 min
Bacalhau com vinho do Porto
45 min
Rancho
2hod. 45min
Frango com molho de leitão
1 godz.
Carne de porco à alentejana
2 godz. 30 min
Ensopado de polvo à algarvia
1 godz. 10 min
Bacalhau à lagareiro com migas de couve e feijão
1 godz. 10 min
Rojões com castanhas
2 godz. 40 min
Francesinha
1 godz.
Bacalhau à Gomes Sá
1 godz. 30 min