Piza de atum

Piza de atum

4.7 115 beoordeling
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
6 doses

Ingrediënten

Massa
  • água
    200 g
  • azeite
    50 g
  • sal
    1 c. chá de
  • farinha tipo 65
    400 g
  • fermento de padeiro seco (aprox. 8 g)
    2 c. chá de
    20 g fermento de padeiro fresco
Cobertura
  • queijo mozarela cortado em pedaços
    200 g
  • azeite
    30 g
  • cebola cortada às rodelas
    200 g
  • pimento vermelho cortado em cubos
    40 g
  • pimento verde cortado em cubos
    40 g
  • sal
    2 pitadas de
  • atum em lata escorrido (aprox. 4 latas)
    320 g
  • tomate maduro cortado em pedaços
    150 g
  • orégãos mais q.b. p/ polvilhar
    1 pitada de
  • Azeitonas pretas descaroçadas q.b.
  • Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 874.2 mg
Eiwitten 32.2 g
Calorieën 2467.4 kJ / 589.7 kcal
Vetten 26.5 g
Vezels 3.1 g
Verzadigd vet 7.2 g
Koolhydraten 54.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...