Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 290 g água
-
10
g fermento de padeiro fresco
of 1 c. chá de fermento de padeiro seco (4 g) - 450 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 250 g queijo mozarela cortado aos pedaços
- 400 g tomate
- 80 g azeite
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de orégãos
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 70 g queijo feta cortado em pedaços
- 50 g cogumelos frescos laminados
- 60 g azeitonas pretas s/ caroço cortadas às rodelas
- 30 g cebola roxa cortada em lâminas
- 50 g milho cozido escorrido
- 50 g pimento verde cortado em tiras
- 50 g ananás cortado em pedaços
- 40 g salmão fumado cortado em tiras
- Rúcula q.b.
- Voeding
- per 1 doses
- Calorieën
- 1331 kJ / 318 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Piza bolonhesa
1 godz. 45 min
Piza picante
1ωρ. 20 λεπτ.
Calzone de cogumelos e mozarela
1 godz. 40 min
Piza rápida de peperoni
1ωρ.
Piza afrodisíaca
1ωρ.
Piza 4 estações
1ωρ.
Piza Vénus
1ωρ.
Piza de chouriço, mozarela e rúcula
55 min
Piza de alheira, espinafres e ovos de codorniz
1 Std. 25 Min
Piza de restos
4h 40min
Piza de atum
1ωρ. 30 λεπτ.
Piza de Nápoles
50 λεπτ.